Markberg ApS er en af de virksomheder, der netop er kåret af Børsen som Gazelle 2021. Det er virksomhedens fjerde pris af slagsen, og Markberg opnår dermed titlen som ‘Marathon-Gazelle’.

Den danske accessoriesvirksomhed Markberg har netop fået endnu en Børsen Gazellepris. Brandet blev kåret som Gazellevirksomhed i 2018, 2019, 2020 og nu i 2021. Dermed opnår Markberg titlen som ‘Marathon-Gazelle’. En ‘Marathon-Gazelle’ er en virksomhed, som minimum har fordoblet resultatet over tre regnskabsperioder to gange i streg.

”Vi er selvfølgelig særlig stolte af Markbergs fjerde Gazelle. Ikke kun fordi Marathon-Gazellen i sig selv er en speciel milepæl, men samtidig er den opnået i et regnskabsår præget af Covid-19. Det har krævet utrolig stor omstillingsparathed og en kæmpe indsats af vores medarbejdere at formå at vækste i et så udfordrende år. Ledelsesmæssigt har det været ét af de mest udfordrende regnskabsår, da vi pludselig stod i en situation, som vi på ingen måde var forberedte på,” udtaler Rune Klemmensen, direktør ved Markberg, i en pressemeddelelse.

Markberg har i gazelle-regnskabsåret 19/20 nået en bruttofortjeneste på indeks 133 i sammenligning med året før.

”Markberg har en utroligt ambitiøs vækststrategi, og vi har valgt at holde ved den igennem Covid-19. Det har betydet, at en lang række investeringer, herunder eksempelvis ansættelser, er gennemført på trods af lidt usikre omstændigheder og svære markedsvilkår. Vi står derfor i dag utroligt stærkt med et set-up, som vi mener vil bringe os langt de næste år. Vi er på mange måder kun lige kommet i gang med Markbergs vækstrejse,” siger Rune Klemmensen.