Han Kjøbenhavn vil i januar 2019 være repræsenteret på runwayen i Paris. Brandet har haft et ønske om at gå mere internationalt, og med deltagelsen under den parisiske modeuge bliver ønsket nu en realitet. 

For et år siden ændrede grundlægger og kreativ direktør hos Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen, ejerskabet og ledelsen i virksomheden. Han ansatte flere professionelle mennesker på forretningssiden, herunder ny adm. direktør Daniel Hummel.

Nu meddeler Han Kjøbenhavn, at de vil satse mere internationalt og derfor ikke vil være på det københavnske showprogram til næste modeuge. I stedet vil brandet afholde modeshow i Paris i januar 2019, hvor efterår/vinter-kollektionen 19 vil blive vist frem.

”Det er noget, vi har arbejdet hen imod i et godt stykke tid, og vi ser virkelig frem til det. Det har altid været vores mål at fremvise vores univers på den store scene, fordi vi mener, at vi har noget at bidrage med. Vi vil gerne flytte vores historier ud til en større skare, og der er Paris den perfekte platform for det,” udtaler Jannik Wikkelsø Davidsen i en pressemeddelelse.

Ifølge Han Kjøbenhavn vil brandet bringe sit karakteristiske modeshows-format med til Paris, hvor der fortælles socialrealistiske historier og udvikles kunstneriske installationer som en del af fortællingen.