Den danske herretøjsbrand åbner sin første butik uden for Danmark i et af vores nordiske nabolande. Og det er der en helt særlig årsag til.

Det københavnske herretøjsbrand Les Deuxder tidligere på året startede et samarbejde med et dansk fodboldhold – åbner i slutningen af juni sin første internationale butik i Oslo. Det skriver Tekstilforum.

Det er ingen tilfældighed, at det netop er hovedstaden i det norske naboland, der er destinationen for Les Deux’ første butik uden for Danmark.

“Norge er vores skandinaviske bror, og vi har et tæt bånd til landet. De var de første til at ønske Les Deux velkommen internationalt, og det har vi sat stor pris på. Derfor var det helt naturligt at åbne vores første butik uden for Danmark i Oslo. Det føles næsten hjem for os. Landet er klar til den totale Les Deux-oplevelse, og det får I,” fortæller Andreas Von Der Heide, grundlægger og partner i Les Deux, til Tekstilforum.

Butikken åbner den 30. juni på Bogstadveien 50 og bliver 200 kvadratmeter, hvilket er den største Les Deux-butik til dato.

 

Foto: Les Deux