Det danske sportsbrand Hummel har fart på åbningen af fysiske butikker i Danmark. I starten af maj 2022 slår de dørene op til en flagskibsbutik i Bruuns Galleri i Aarhus. Det bringer Hummel op på 15 nye butiksåbninger på halvandet år.

Hummel har haft travlt med butiksåbninger det sidste halvandet år. Det danske sportsbrand har nemlig åbnet 14 fysiske butikker i Danmark, og den udvikling ser nu ud til at fortsætte. For i starten af maj 2022 slår Hummel dørene op til en ny flagskibsbutik i Bruuns Galleri i Aarhus.

”Det sidste halvandet år har været en fantastisk rejse i forhold til hele vores butikskoncept, og vi er utrolig stolte over, at vi nu kan løfte sløret for det nyeste skud på stammen i form af vores spritnye flagship store i Bruuns Galleri,” siger Allan Vad Nielsen, CEO hos Hummel, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”For os er det vigtigt at være placeret på de bedste beliggenheder i Danmark, og derfor har det længe stået øverst på vores ønskeliste at komme ind i Bruuns Galleri. Når det er sagt, så er timingen også den helt rigtige for os lige nu, og vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i det nye univers.”

 

Alt Hummel under ét tag

Den nye flagskibsbutik i Bruuns Galleri bliver den første Hummel-butik i Danmark, der samler brandets produktsortiment på tværs af sport, mode og børn under ét tag. Her vil forbrugerne også kunne finde produkter fra de Hummel-ejede brands Newline, Halo og Sometimesoon.

”Størstedelen af de nuværende Hummel-butikker består af vores børnetøjssortiment, men vi ønsker i højere grad at kunne præsentere hele vores produktsortiment i et fysisk univers. For selv om vores digitale vækst er i enorm udvikling, så tror vi fortsat på vigtigheden af at møde forbrugerne i øjenhøjde. Og vi tror på, at det handler om at forene vores online og offline tilstedeværelse og på den måde skabe en ensartet købsoplevelse for kunderne,” siger Allan Vad Nielsen og uddyber:

”Vi har store ambitioner på dette område, og sideløbende med åbningen af vores flagship store i Bruuns Galleri forhandler vi også med nye og spændende lokationer i Danmark. Derfor har vi også en klar målsætning om at fortsætte vores butiksekspansion i 2022.”

Hummel åbnede dørene til den første fysiske butik i Danmark den 28. august 2020 på strøget i Aarhus.

Sidenhen er det også blevet til butikker i København, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde, Lyngby, Herning, Ringsted, Rødovre, Hillerød og Hundige.

 

Foto: Hummel