Det danske modehus Womens Wear Group har med en vaklende økonomi siden 2017 erklæret sig konkurs.

Med et årsresultat på -2,3 mio. kroner i 2017 har det været vanskeligt at opretholde driften af den danske modevirksomhed Womens Wear Group, der står bag de tre brands C’arla Du Nord, Elinette og Lindon. Derfor erklærede virksomheden sig konkurs den 30. januar 2019.

TØJ har været i kontakt med adm. direktør Kim Lindholm Rasmussen, der i en mail giver udtryk for, at han er ked af det og meget trist over, hvordan det er gået virksomheden. Ydermere begrunder han årsagen til konkursen:

”Transformationen, vi var i gang med, gik alt for langsom i forhold til, hvor hurtigt forbrugerne ændrede indkøbsvaner, og med de butikslukninger vi oplevede den sidste tid, så jeg ingen anden udvej.”

Det er fem år siden, at Womens Wear Group blev stiftet. Virksomheden beskæftiger op mod 20 ansatte, og har både Benedikte Utzon, Søren Ettrup og Kim Lindholm Rasmussen som ejere.

Hvad der skal ske for Kim Lindholm Rasmussen i fremtiden er endnu uvist. Han oplyser selv, at der ikke er planer om en videreførelse af selskabet, og at han lige nu vil tage det stille og roligt:

”Jeg har ingen planer lige nu, og tager en kort periode til at få ro på igen efter at have været selvstændig i rigtig mange år.”