Thygesen Textile Group, der i forvejen ejer flere handelsvirksomheder, har opkøbt 52 procent af en københavnsk yogavirksomhed.

Det går godt for den Ikastbaserede virksomhed Thygesen Textile Group. For to uger siden offentliggjorde virksomheden sit 2020-regnskab, som leverede rekordstor vækst i både omsætning og årsresultat.

Nu oplyser den midtjyske tekstilvirksomhed, at de har opkøbt majoriteten af en københavnsk yogavirksomhed.

Pengene er lagt i den københavnske yogavirksomhed Goyogi, som har afgivet en ejerandel til Thygesen Textile Group på 52 procent. Det skriver de i en pressemeddelelse til TØJ – Fashion & Business Trends.

“Vi er meget glade for, at vi fremover skal samarbejde med Goyogi og teamet bag. Vi ser store muligheder i virksomheden, som matcher vores værdier og holdninger til ansvarlighed og etik,” udtaler Jens Thygesen, CEO og partner i Thygesen Textile Group.

Yoga-verdenen er ikke helt ukendt for tekstilgiganten, der ejer distributørvirksomheden Sustinandfriends, som distribuerer det amerikanske sports- og yogamærke Girlfriend Collective.

”Goyogi passer perfekt ind i vores verden – også på den kommercielle del – hvor vi både kan hjælpe med at producere produkterne via vores egen fabrik Thygesen Textile Vietnam og distribuere dem via vores distributionskanal Sustinandfriends, der i forvejen har kontakt til matchende salgskanaler inden for samme segment,” fortsætter Jens Thygesen.

Goyogi sætter mindfulness og bæredygtighed i højsæde og har en mission om at uddanne børn i yoga-universet, så de kan lære og forstå vigtigheden af ro og balance, som yoga kan give. Med investeringen i Goyogi fortsætter Thygesen Textile Group tankegangen om at investere i ansvarlighed, oplyser de i pressemeddelelsen.

Foto: Goyogi