I samarbejde med Børneulykkesfonden vil børnetøjsvirksomheden Kabooki donere 2. sorteringsvarer fra Lego Wear til et børnehjem i Tanzania.

Børnetøjet fra Lego Wear vil blive uddelt af de 31 danskere, som deltager i velgørenhedsprojektet Climb for Charity fra den 14.-24. januar 2018. Her skal de bestige Kilimanjaro i Tanzania for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og projektet Legeheltene.

Med i kufferterne til Tanzania har de 31 deltagere en stor mængde børnetøj fra Lego Wear, for som en del af turen vil de besøge et børnehjem i byen Moshi, hvor de personligt vil overrække tøjet til børnene.

En donation der skaber både gavn og glæde
Hos Kabooki, som står bag børnetøjsbrandet Lego Wear, ser marketingdirektør Birgitte Holgaard Langer donationen til børnehjemmet som en ’win-win’:

”Vi ser det som en oplagt mulighed at donere dette tøj til børn, som virkelig har behov for det. Tøjet er returvarer fra vores kunder og kan for eksempel have en plet, en søm som er gået op eller lignende. Men tøjet kan sagtens skabe både gavn og glæde hos de kommende modtagere. Vi ser selve ekspeditionen og donationen som en ren win-win – primært og vigtigst af alt for børnene, og derudover er det en ekstra stor tilfredsstillelse for os at kunne følge tøjet helt frem til børnene via dette projekt,” udtaler Birgitte Holgaard Langer i en pressemeddelelse.

Blandt deltagerne på turen med Climb for Charity er den anerkendte pressefotograf Jan Grarup, den professionelle triatlet Michelle Vesterby og Vild med dans-vinder Michael Olesen.