ATC Footwear indgår ikke længere i et samarbejde med den tyske skovirksomhed Lloyd Shoes GmbH, der pr. 1 juli 2018 har opsagt den eksisterende agentaftale mellem de to virksomheder.

Skomærket Lloyd er nu ikke længere en del af ATC Footwear. Brandet har valgt at møde det danske og norske marked på egen hånd.

”Det er en markant begivenhed for ATC, at Lloyd vælger selv at stå for engrossalget i Danmark og Norge. Det har været en fantastisk rejse at være med til at etablere Lloyd som mærke, men tiden er inde til at gå nye veje, og for ATC åbner det også for en række nye og spændende muligheder,” udtaler Christian Dawe, CEO hos ATC Footwear A/S, i en pressemeddelelse.

Læs også: Skoringen er digital front runner 

Siden 1958 har ATC Footwear arbejdet som agent for Lloyd, både i Danmark og resten af Skandinavien. For 8-10 år siden ophørte samarbejdet dog med Finland og Sverige – nu gælder aftalen udelukkende for Norge og Danmark.

Inden for de sidste år har Danmark været et solidt eksportmarked for Lloyd, og på den måde har ATC Footwear bidraget med integration af mærket hos den danske, velklædte mand.

ATC Footwear har to Lloyd-konceptbutikker i henholdsvis Aarhus og København samt en webshop. Disse drives fortsat med ATC Footwear som aktiv partner, også efter agenturaftalens ophør.