Modebrandet A-View har skabt en solid millionforretning med otte årlige kollektioner og salg i flere lande. Denne udvikling gik ikke ubemærket hen i gårsdagens afsnit af DR-programmet Løvens Hule, som endte med en Løve-investering på 1 mio. kroner. 

Det danske modebrand A-View har på blot to år skabt en omsætning på 17 millioner kroner. Den udvikling kunne serieiværksætter og -investor Jan Dal Lehrmann ikke sidde overhørig i gårsdagens afsnit af DR-programmet Løvens Hule. Han endte derfor med at investere 1 mio. kroner i modebrandet mod en ejerandel på 12 procent.

Målsætningen med investeringen er at sætte ild til salget i både Danmark og udlandet.

Jakob Bording Andersen, der er stifter og adm. direktør i A-view, er yderst tilfreds med sin nye partner.

”Nu handler det om at udnytte Jan Dal Lehrmanns kompetencer til at få bredt vores brand endnu mere ud og opretholde væksten, så vi realiserer vores drøm om at skabe det næste store danske modebrand,” udtaler han i en pressemeddelelse.

 

Små, hurtige og højaktuelle kollektioner

Jakob Bording Andersen har mere end 30 års erfaring i modebranchen, og A-View er hurtigt blevet anerkendt for sin evne til at producere små kollektioner, der fornys otte gange om året.

Kollektionerne sælges både online og gennem engros herhjemme samt via agenter i Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien og Polen. A-View sælges ydermere gennem blandt andet Zalando og Amazons tyske portaler, ligesom man kan købe brandets produkter på webportalen Miinto.

Ifølge A-Views nye investor er der dog mange flere frugter at høste.

”Jakob Bording Andersen har med en årelang erfaring fra modeindustrien bevist, at han kender gamet og er en særdeles dygtig købmand. Det er på bare to år blevet en rigtig god forretning, og jeg føler mig overbevist om, at vi kun lige har set begyndelsen på et nyt internationalt væksteventyr. Den rejse vil jeg gerne være med på, og derfor ser jeg frem til at byde ind med alle de kompetencer, jeg har samlet omkring e-commerce og international skalering,” siger Jan Dal Lehrmann.

 

Foto: A-View