Modevirksomheden annoncerede i sidste uge et samarbejde med en møbelvirksomhed og fem kunsthåndværkere. Nu offentliggør Mads Nørgaard endnu et samarbejde. 

Det er ikke mere end to dage siden, at den danske modevirksomhed Mads Nørgaard — Copenhagen offentliggjorde sit samarbejde med den danske møbelvirksomhed Takt.

Nu løfter modevirksomheden sløret for endnu et samarbejde i en pressemeddelelse. Denne gang med den danske kunstner John Kørner.

Ud af samarbejdet har Mads Nørgaard – Copenhagen designet en særkollektion med print fra John Kørners udstillede værker i ‘Crazy Watermelon Shipping’-udstillingen på Galleri Bo Bjerggaard.

“Som så ofte før begyndte det ved en tilfældighed og en i en bi-sætning. I juni var jeg i anden anledning i Galleri Bo Bjerggaard og havde en pose fra vores Supermarkedbutik i Tullinsgade under armen . “Men hey”, sagde Bo, “supermarked er jo titlen på Johns næste udstilling. I kender jo hinanden, kan I ikke lave noget fedt til udstillingen?” Det tog lidt tid, og Bo måtte rykke os igen, men efter at have besøgt John i hans atelier i Sydhavnen og set alle værkerne og mærket energien var jeg ikke i tvivl – klart vi skulle lave en lille kollektion med udgangspunkt i udstillingen, og heldigvis var John på – for uden John intet samarbejde,” lyder det fra Mads Nørgaard i pressemeddelelsen, der fortsætter:

“Det var kort aftræk og voldsomt tidspres, men det lykkedes – og resultatet er fantastisk: Tre styles printet med motiver fra udstillingen, og hvert stykke tøj er forskelligt print.”

Kollektionen vises som en ‘finniage’ på Galleri Bo Bjerggaard i København torsdag den 22. oktober. Derudover kan kollektionen købes i Nørgaard paa Strøget i København, I Mads Nørgaard-butikken i Aarhus og på webshoppen, ligesom man kan få fingrene i unikatøjet hos Galleri Bo Bjerggaard og deres kunstbutik Ekely i København.

Foto: Mads Nørgaard Copenhagen x John Kørner

Foto: Mads Nørgaard – Copenhagen x John Kørner