Den Gazelle-vindende skovirksomhed Shoe the Bear, der sidste år blev opkøbt af Soya Concept A/S, har fået ny direktør.

Den danske skovirksomhed Shoe the Bear ApS, der sidste år blev overtaget af Soya Concept A/S, har fået ny direktør. Det fremgår af CVR-registret.

Den 17. december 2019 indtrådte bestyrelsesformand i Shoe the Bear, Thomas Viller, som ny direktør for virksomheden og afløste således medstifter og nu tidligere adm. direktør, Thomas Gammelgaard Frederiksen.

Thomas Gammelgaard Frederiksen, udtrådte samtidig af Shoe the Bear ApS’ bestyrelse. Det samme gjorde virksomhedens anden medstifter, Jakob Fuglsang.

I stedet indtræder Mogens Olesen i bestyrelsen, som desuden tæller Torben Brodersen og den nyudnævnte direktør for virksomheden, Thomas Viller, der forbliver bestyrelsesformand.

 

Minus hjemme, fremgang ude

Den danske del af skovirksomheden har for nyligt fremlagt sit seneste årsregnskab, hvor det fremgår, at trods en forbedring af årsresultatet for regnskabsåret 2017/18 har den danske del af virksomheden i årsresultatet et underskud på 4,3 mio. kroner.

”En halv sandhed,” udtalte den daværende adm. direktør dengang og forklarede, at det samlede koncernregnskab ser anderledes ud.

”Vi vokser 16 procent på omsætningen, og dækningsbidraget følger ligeledes med i samme vækstrate. Vores vækst skyldes især et gennembrud i USA, Canada og UK samt vores andel af e-commerce, som ligger på 60 procent af den samlede omsætning,” fortalte Thomas Frederiksen dengang.

Branchebladet TØJ har forsøgt at få en kommentar om årsagen til direktørskiftet, men Shoe the Bear ApS er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.