Modebrandet Gai+Lisva har skabt et helt nyt koncept, der kombinerer harmoni, simplicitet og naturlige materialer med shopping.

Aarhusianske Gai+Lisva præsenterer et helt nyt shop-in-shop koncept, som virksomheden kalder for ’soft-shop’. Konceptet skal, med sit skandinaviske udtryk i naturlige materialer, skabe en rolig og simpel atmosfære omkring kunden, når hun er ude at shoppe Gai+Lisva-produkter.

Shop-in-shop konceptet er designet til at være fleksibelt. Det kan, med sine miljøvenlige hyldemoduler i egetræ, monteres i både store og små butikker. Et komplet Gai+Lisva-univers består herudover af kalkmalede vægge, dekorative planter og skandinavisk keramik. Og lige præcis det visuelle udtryk er en vigtig del af det nye koncept. Virksomheden ser selv konceptet som et modstykke til den digitale verden, hvor det er med til at skabe en meningsfuld og uforglemmelig shopping-oplevelse for Gai+Lisvas kunder.

”At give kunderne en oplevelse er vigtigere i dag, end det nogensinde har været. Vi lever alle i en hektisk hverdag, og behov for ro og fordybelse er større end nogensinde. Soft-shop konceptet handler om at skabe oplevelser og rolige stunder for vores kunder, og gerne inspirere til eftertænksomhed og fordybelse,” uddyber Bettina Jensen, CEO i Gai+Lisva, i en mail til branchebladet TØJ.

Den første soft-shop åbnede op i december 2018 i Paustians butik, der ligger i hjertet af Aarhus. Der er allerede endnu en soft-shop på vej, som skal åbne i en butik ved kysten i Nordjylland. Virksomheden har dog også ambitioner om at åbne soft-shops i udlandet, og stiler efter at åbne én soft-shop om måneden rundt om i Europa i 2019.

 

Bæredygtig yogakollektion

Udover det nye koncept lancerer Gai+Lisva også for første gang en kollektion af bæredygtigt yogatøj i et simpelt, tidløst design.

”Vores mission er at skabe et brand, der inspirerer til eftertænksomhed og en sund livsstil. Derfor har vi skabt en yogakollektion, som er åndbar, og som styrker og underbygger vores resterende kollektion,” fortæller Bettina Jensen.

Kollektionen vil bestå af 13 styles i forskellige mønstre og farver og vil udelukkende være produceret i naturlige materialer.

Den nye yogakollektion vil sammen med Gai+Lisvas hovedkollektion blive præsenteret på Revolver, der begynder den 30. januar 2019.