Med ambitionen om at blive Nordens bedste online stormagasin stiler onlinegigantens direktør efter en børsnotering i Danmark. 

Boozt har skabt sig en millardforretning på at sælge mode og skønhedsprodukter på nettet. I sidste uge kom det så frem, at onlinegiganten vil være større endnu. Derfor satser virksomheden også fremover på salg af boliginteriør, hvilket skal gøre Boozt til den største forhandler af boligtilbehør i Norden på sigt.

“Det er en ret stor satsning for os, og vi forventer, at det her bliver en af de absolut største kategorier på Boozt.com,” udtalte direktøren, Hermann Haraldsson, i sidste uge til Børsen.

Ambitionerne stopper dog ikke her.

Hermann Haraldsson vil nemlig have den svenske gigantvirksomhed børsnoteret i Danmark. Det oplyser Børsen.

“Vi betragter os selv som et Øresundsselskab, og derfor vil det være naturligt for os at være noteret både i Sverige og Danmark. En dansk notering og et muligt udbud af nye aktier vil give os endnu bedre grundlag for at udnytte attraktive markedsmuligheder. Vi forventer en vækst i 2020 på 20-25 procent og en omsætning på plus 4,1 mia. svenske kroner, og fortsætter rejsen mod at blive Nordens bedste online stormagasin,” siger Hermann Haraldsson.

Foto: Hermann Haraldsson

Boozt.com blev grundlagt i 2007 af to danskere. Men konceptet gik konkurs, og selskabet blev overtaget af nye ejere, der relancerede Boozt.com i 2011. Siden da er Boozt.com vokset eksplosivt, og selskabet blev børsnoteret i Sverige i 2017.

Foto: Boozt