Det konkursramte sportsmærke Pure Lime har fået en helt ny ejerstruktur, som skal give nyt liv til virksomheden og åbne muligheder for udvikling og rentabilitet.

Hos det danske sportsmærke Pure Lime A/S har man konstitueret en ny ejerstruktur, som skal hjælpe den ellers konkursramte virksomhed på benene igen.

Det nye selskab skal i fremtiden drives under navnet Pure Lime Denmark A/S og har både børnetøjsproducenten The New ApS, samt tidligere ejere Steen Skallebæk og Pernille Moos Gerlach, i ejerkredsen. De tidligere ejere skal bidrage til at udvikle selskabets ekspansion. Chris Lützen er selskabets nye administrerende direktør:

”Vi tror på, at vi gennem vores netværk og mange års erfaring fra tøjbranchen kan være medvirkende til at udvikle Pure Lime, Denmark i den rigtige retning, således at der skabes en rentabel forretning,” udtaler han i en pressemeddelelse.

Han tilføjer endvidere, at virksomheden har en sportslinje til børn i alderen 3-16 år på tegnebrættet, som henvender sig til The News målgruppe, og har til formål at bære brandværdien fra Pure Lime i en ny retning.

I pressemeddelelsen udtaler tidligere ejer Steen Skallesbæk, at interessen fra eksterne parter om driften af Pure Lime har været en positiv løsning. Begge forhenværende ejere af Pure Lime A/S er meget tilfredse med en plads i ejerkredsen og en forsat del i projektet.

Pure Lime Denmark A/S vil fremtidigt blive drevet fra Vejle.