Et nyt dansk brand blev præsenteret første gang på sæsonens Revolver og udkommer med sin første kollektion til august 2022.

På sæsonens Revolver-messe var der et nyt brand til stede. Navnet er Oval Square, og det danske brand ser dagens lys for første gang til august 2022 med sin AW 22-kollektion. Det lanceres samtidig internationalt til sommer.

Ifølge Lars Andresen, CEO hos Oval Square, har de gennem længere tid følt, at der var et behov i markedet for et brand som Oval Square.

Brandet beskriver sig selv som et feminint tøjbrand, der kombinerer nutidige trends og unikke styles med klassiske silhuetter.

“Vi ønsker at være inkluderende og omfavne dem, der ønsker at bære vores brand uanset, hvem de er. Det er et brand med et feminint udgangspunkt, men for alle. Oval Square bygger meget på kontraster og det sexede vs. sporty, og skal gerne kunne ramme en forbruger, der kan lide at være kreativ med sit personlige udtryk,” fortæller Lars Andresen.

Oval Square præsenterer sangerinde og model Kaya Wilkins, også kendt som Okay.Kaya, som det første ansigt for brandets kampagne, der er skudt af fotografen Fabien Montique.

De nysgerrige kan følge med hos brandet på Instagram-profilen @ovalsquareofficial

 

Foto: Oval Square