Skovirksomheden var i sommeren 2020 på konkursens rand. Nu er den blevet opkøbt af en anden dansk skovirksomhed.

Tilbage i juli kom det frem, at skovirksomheden Shoe the Bear ApS var truet af en konkurs som følge af Covid-19.

“Coronakrisen har ramt selskabets salg meget hårdt, og derfor er det endt i den her situation,” lød det dengang fra rekonstruktør Nicolai Dyhr fra advokatfirmaet Horten.

Skovirksomheden blev herefter sat til salg, men uden at en køber bed på. Derfor skød ejervirksomheden Soya Concept et større beløb ind i skovirksomheden for at sikre dens overlevelse.

“Selskabet blev sat til salg – og var klar til at blive solgt – hvis det rette bud kom. Det blev tilbudt til diverse købere i markedet, og der kom også enkelte bud ind, men det var ikke noget, der var interessant. Derfor tog kreditorerne i mod det, der hedder en tvangsakkord, og vi har i fællesskab fundet en løsning, som passer alle. På den måde undgik vi en konkurs, og det er rigtig positivt,” forklarede Nicolai Dyhr tilbage i oktober, hvor virksomheden blev reddet, og fortsatte:

Soya Concept har skudt et større beløb ind i Shoe the Bear, fordi de tror på virksomheden, og de vil også investere i skovirksomheden i fremtiden.”

Nu er Shoe the Bear dog kommet i andre, trygge hænder.

Den aarhusianske skovirksomhed Woden har nemlig købt Shoe the Bear af Soya Concept. Det oplyser Woden i en pressemeddelelse.

Med opkøbet vokser Woden med fire medarbejdere, der vil blive en integreret del af kontormiljøet på den karakteristiske Sydhavn i Aarhus C. Shoe the Bear fortsætter med det nye ejerskab under samme navn.

“Vi ser stor synergi mellem Woden og Shoe the Bear. Vi har overtaget et stærkt brand, der kan styrke vores position på det engelske marked og understøtte vores strategi om at udvide vores produktsortiment. Samtidig kan vi sætte Wodens store fokus på komfort, kvalitet og ansvarlig produktion i spil hos Shoe the Bear. Det, er jeg sikker på, bliver en vindende kombination. Vi går dog ydmygt til opgaven og er stolte af den tillid, som Soya Concept har udvist os med salget. Shoe the Bear er i trygge hænder,” understreger CEO hos Woden, Carsten Holm.

Foto: Woden