Slow fashion og basisstyles i god kvalitet vandt indpas hos en af investorerne i tv-programmet Løvens Hule, og stifteren gik derfra med en investering. Siden programmet er det gået stærkt for brandet, og nu er der store ambitioner om udlandet.

”Jeg er ikke 25 år længere, men jeg valgte alligevel at satse alt på ét bræt.”

Sådan sagde iværksætteren Trine Weber Carlsen i torsdagens afsnit af tv-programmet Løvens Hule om skabelsen af sin modevirksomhed Seamless Basic. Her landede hun en investering fra Mia Wagner og hendes virksomhed Nordic Female Founders.

Seamless Basic er et såkaldt slow fashion brand, der gør op med modebranchens skiftende sæsoner. Alle varerne er på lager hele tiden og kan købes og bestilles året rundt. Der holdes heller ikke udsalg, og på den måde undgår Trine Weber Carlsen spild til eksempelvis kollektionsprøver til nye kollektioner.

Kollektionerne består af tidløse basisstyles i kvaliteter som merinould, mulberry silke, bomuld og recycled silke. Alle materialer er naturlige og uden sømme i siderne.

Mia Wagner blev netop betaget af tøjets kvalitet og stifteren Trine Weber Carlsen og valgte derfor at investere i virksomheden.

”Trine er allerede kommet langt som ene kvinde. Hun har indtil nu været et ’one woman show’ og har skabt nogle rigtig gode produkter. Og så er det bare en kæmpe inspiration, at hun valgte at springe ud som iværksætter midt i livet. Jeg håber, at hun kan være et forbillede for de massevis af kvinder, jeg ved, sidder derude med gode ideer og ambitioner, men som tøver med at hoppe ud i det, måske fordi de er langt på deres karrierevej,” siger Mia Wagner, co-founder og direktør i Nordic Female Founders, i en pressemeddelelse.

Anne Stampe Olesen (Nordic Female Founders), Trine Weber Carlsen og Mia Wagner (Nordic Female Founders)
Store ambitioner for udlandet

Tøjet sælges igennem virksomhedens egen webshop og i flere butikker. Virksomheden har været i gang siden efteråret 2018, og Trine Weber Carlsen fortæller i programmet, at Seamless Basic sælges hos 45 forhandlere i Danmark og 10 i Holland.

Siden programmets optagelse for fem måneder siden er det gået stærkt. I dag er Seamless Basic også at finde i forretninger i Schweiz, Østrig, Tyskland og Japan, og der er nu i alt 160 forhandlere. Og med den nye investor ombord er ambitionerne store.

”Vi udbygger lige nu markant antallet af udenlandske forhandlere online og fysisk, ligesom målet i høj grad også er at få vores egen webshop udvidet og målrettet til endnu flere lande. Siden optagelserne har vi ansat flere medarbejdere, så jeg ikke længere er alene i virksomheden, og jeg tror på, at vi med Nordic Female Founders ombord nu har det helt rigtige setup til at kunne gøre Seamless Basic til det naturlige valg af eksklusive basis styles hos endnu flere forbrugere verden over,” siger Trine Weber Carlsen.

Også investoren tror på stor udenlandsk succes.

”Der er stor vækst i sigte for Seamless Basic. Det har vi allerede fået en forsmag på de seneste måneder, hvor flere internationale markeder har taget imod tøjet med kyshånd. Trine har ramt noget helt rigtig i en tid, hvor vi ønsker os gode basisprodukter, der holder længere og er tidløse i designet. Nu skal vi etablere os på de nye markeder og samtidig brede os til endnu flere,” slutter Mia Wagner.

 

Foto: Seamless Basic