Smykkebrandet annoncerer åbningen af ​​en ny flagskibsbutik i København. Butikken er virksomhedens første flagskibsbutik globalt og den hidtil største butik, der dækker 500 m2 fordelt på to etager på Strøget.

Pandora åbner sin første flagskibsbutik, som er baseret på de arkitektoniske principper i Pandoras eksisterende butikskoncept og inspireret af dansk design og materialer. Butikken viser Pandora i et nyt lys og giver kunderne mulighed for at opleve Pandora som et komplet smykkemærke, der viser en lang række kollektioner – herunder de nylancerede Pandora Essence og Lab-Grown Diamonds. Det inkluderer også et Style Studio, hvor kunder kan sammensætte deres egne smykkelooks og tilbyder custom tjenester såsom gravering, gaver og piercing.

Med ikoniske designartikler fra de danske designmærker Gubi, Montana, &Tradition, Fritz Hansen og Louis Poulsen hylder den nye butik det kunstneriske og håndværksmæssige i Pandoras hjemland. Kunstværker fra danske kreative, herunder papirkunstner Rie Elise Larsen og stop motion-animator Marcus Møller Bitsch pryder vinduerne og bringer kollektionerne til live:

“Vores første globale flagskibsbutik i vores hjemby København har givet os muligheden for at arbejde med utrolige lokale kunstnere og designere for at skabe en unik oplevelse for vores kunder. Denne butik indkapsler kvaliteten, håndværket og opmærksomheden på detaljer i dansk design,” siger Richard Moore, SVP Store Creative & Design hos Pandora.

På anden sal i de nye lokaler vil et atelier være vært for events, udstillinger og aktiveringer og vil blive åbnet for offentligheden i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i august 2024. Den nye flagskibsbutik ligger på Vimmelskaftet 1, 1161 København K.

Foto: Polina Vinogradova og Brian Buchard