Det danske firma har siden pandemiens udbrud støttet Læger uden Grænser og er nu klar til at overrække organisationen en donation på et betragteligt millionbeløb. 

Lige siden Covid-19 fik greb om de fleste af verdens lande og bredte sig til en pandemi, har den danske smykkevirksomhed Pilgrim igangsat flere initiativer i kampen mod virusset.

Siden april 2020 har Pilgrim således doneret 100 kroner for hvert køb af sæsonens key style-kæde – et initiativ, der blev bakket op med en donation på 25 procent af omsætningen i dagene efter genåbningen af virksomhedens butikker efter nedlukningen.

Salget har nu resulteret i en donation på en kvart million kroner til organisationen Læger uden Grænser, der hver dag yder en stor indsats i kampen mod Covid-19. Det oplyser smykkevirksomheden i en pressemeddelelse.

“Pilgrim har i rigtig mange år været en stærk del og støtte af Læger uden Grænsers arbejde ude i verden. I en tid, hvor alle kæmper mod Covid-19, og Læger uden Grænser arbejder på højtryk, er det fantastisk at mærke den opbakning, som Pilgrim giver, når det gælder om at udvise verdenssind. En stor tak til Pilgrim for den flotte donation på 225 t. kroner i forbindelse med den ekstraordinære kampagne, der er et vigtigt bidrag til, at vi i Læger uden Grænser kan være med forrest i linjen i bekæmpelsen af Covid-19,” udtaler direktør i Læger uden Grænser, Jesper Hildebrandt Brix, i pressemeddelelsen.

Pilgrim har siden 2013 støttet Læger uden Grænser og i alt doneret 15 mio. kroner til organisationen siden da.

Foto: Læger uden Grænser