Den sønderjyske tekstilproducent er netop blevet tildelt verdens største innovationspris inden for teknologi, sport og livsstil i de to kategorier Best Product og Best Brand Of The Year.

Tekstilvirksomheden F. Engel, der producerer arbejdstøj og jagttøj, har netop vundet innovationsprisen Plus X Award for deres Engel Safety-serie inden for arbejdstøj med fokus på sikkerhed og komfort.

Med serien har virksomheden slået sig fast inden for arbejdstøj med høj synlighed i skriggule og -orange farver, der lyser op i gadebilledet og på byggepladser. Derudover skal det kunne holde på varmen samtidig med, at det skal være åndbart, når det er varmt.

”Hi-Vis-beklædning er meget mere end fluorescerende nylon. Det er også innovative funktioner og snit tilpasset henholdsvis mænd og kvinder. I vores udviklingsarbejde sætter vi os altid i arbejdstagerens sted. Det handler om at skabe balance mellem standardiseringsforskrifter og konkrete ønsker og behov,” fortæller Tom Hedegaard Pedersen, der er Sales Director International hos Engel Workwear.

Resultatet er en tredelt Safety-serie, som imødekommer forskellige behov og består af henholdsvis en helårskollektion med stretch, en kategori specifikt til den kvindelige silhuet samt et design i slidstærkt materiale, hvoraf halvdelen består af genanvendte plastikflasker.

Foto: Engel Workwear