Et dansk modebrand, der blot har eksisteret i to år, har oplevet stor fremgang, men “har brug for nye kræfter til at tage det næste kommercielle skridt”. Derfor har brandet fået en investor ind, der indtræder i ejerkredsen. 

Virksomheden Stylewise Nordic har netop investeret i det danske modebrand Crās, der på trods af sin korte levetid er kommet godt fra start og forhandles på flere store webshops.

Det offentliggør Stylewise Nordic i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

“De sidste par år har Crās været på en imponerende vækstrejse, da brandet har oplevet stor fremgang på få år. En rejse, som vi glæder os til at blive en del af.”

Stylewise Nordic indtræder i ejerkredsen og kommer til at blive en del af den daglige drift med fokus på den globale vækst.

”Crās blev startet for bare to år siden, og vi er superstolte af de fine resultater, vi har opnået. Især i Danmark og Skandinavien. Men vi har brug for nye kræfter til at tage det næste kommercielle skridt, og vi er stolte og glade over, at Stylewise indtræder i ejerkredsen,” udtaler Anne Charlotte Lembye, stifter af og CEO hos Crās, og fortsætter:

”Stylewise er den helt rigtige partner for os, så vi kan fortsætte den vilde vækstrejse, vi har været på siden 2019. Vi har sat os meget ambitiøse vækstmål for de kommende år, og Stylewise bliver en værdifuld del af den kommercielle drift og daglige ledelse i selskabet.”

Alix the Label, Colourful Rebel, Kelme og Re Do er også en del af Stylewise Nordic.

 

Foto: Crās