For første gang har Vila indledt en international jagt efter ekstraordinære modetalenter, som skal være med til at forme fremtidens mode.

Vila Talent Awards har sat jagten ind på nye og unge talenter – ikke kun i Danmark, men også uden for landets grænser. Konceptet skal bære unge talenter frem inden for modindustrien.

Det handler om kærligheden til den personlige mode, og i den forbindelse at spore individer – talentfulde unge modeentusiaster – som forstår både de kunstneriske og kommercielle sider af mode.

Vila ser mode som en måde at udtrykke sig på, og det er lige præcis dét, som Vila Talent Awards favner, fremgår det af en pressemeddelelse.

Konceptet leder efter talenter, som vil skabe unikke capsule-collections til Vila bestående af fem elementer, som fuldender Vilas allerede eksisterende partysæson 2018.

Vila søger både en dygtig designer og en fotograf. De tilmeldte kommer til at konkurrere mod talenter fra hele Europa, og herefter skal en lokal jury afgøre, hvem der går videre til den internationale finale.

Vinderen af designkonkurrencen får sin kollektion produceret og solgt i Vila-butikker i hele Europa og modtager endvidere en pris på 5.000 euro for sin kollektion.

Vinderen af fotokonkurrencen skal fotografere den vindende kollektion og modtager også en pris på 5.000 euro.


Fra den 14. marts kan du læse mere om Vila Talent Awards her