”Vi ønsker at sætte farten ned og vil gøre op med en uhensigtsmæssig køb-og-smid-væk-kultur. Derfor laver vi tøj, der er nemt at bruge, og som kan indgå i en garderobe sæson efter sæson,” fortæller CEO Henrik Spandet om det nye cirkulære modebrand, der netop har lanceret en ny onlineplatform.

 

I april måned kunne TØJ afsløre, at der var født et nyt bæredygtigt brand i modebranchen. Det var Walk on Moons, der med sin bæredygtige-tankegang vil sætte fokus på, hvordan man ved hjælp af cirkulær økonomi kan løse en af modeverdenens største udfordringer. Nu, knap fire måneder senere, har Walk on Moons lanceret sin egen onlineplatform med brandets første debutdesign.

”Vi ønsker at sætte farten ned og vil gøre op med en uhensigtsmæssig køb-og-smid-væk-kultur. Derfor laver vi tøj, der er nemt at bruge, og som kan indgå i en garderobe sæson efter sæson,” fortæller Henrik Spandet om idéen bag stiftelsen af Walk on Moons.

 

Lancering af onlinebutik

Walk on Moons, der er stiftet af Henrik Spandet og Majbrit Waidemann, har i forbindelse med lanceringen af sin onlineplatform også lanceret brandets to debutdesign.

”Onlineplatformen har været undervejs de sidste mange måneder, men nu er den i luften. Vi ønsker, at vores produkter udelukkende bliver solgt gennem vores egen digitale platform. På den måde sikrer vi, at kunderne har mulighed for at returnere deres varer mod en shop-voucher, og at produkterne kan sendes tilbage i cirklen enten til genanvendelse eller gensalg,” fortæller Henrik Spandet om tankerne bag lanceringen af onlineplatformen.

Et af Walk on Moons koncepter går på, at de, modsat mange andre modeaktører i branchen, ikke designer i sæsoner. Brandet designer ud fra materiale og ikke ud fra trends, hvorfor sortimentet udvides kontinuerligt.

”Walk on Moons designer ikke i sæsoner, men sætter derimod farten ned på tværs af årstider og trends ud fra ønsket om at udvise respekt for mennesker, planeten og vores samfund. Sortimentet udvides løbende på vores onlineshop, men kun når det rigtige materiale og teknologi lever op til vores manifest,” afslutter Henrik Spandet.