Med både showrooms og butikker i udlandet fortsætter Wood Wood nu internationaliseringen og åbner sin første butik i hovedstaden hos vores britiske naboer.

Wood Wood har i de seneste år fået vist sit værd i modebranchen – både nationalt, men bestemt også internationalt. I starten af 2018 rykkede det danske street- og sportswear brand ind i Sverige med både kontor og showroom, og før det åbnede Wood Wood kontor og showroom i London.

Brandet har også haft flere shows i udlandet, både i Milano og senere tre shows under herremodeugen i London. Nu sætter Wood Wood så yderligere skub i internationaliseringen og åbner sin første flagskibsbutik i London i sommeren 2019.

Butikken erstatter det allerede etablerede showroom i London og vil nu fungere som både butik, showroom og kreativt ateiler med beliggenhed i det pulserende og populære område Soho på Brewer Street.

Londons levende streetwear-kultur er et perfekt match til Wood Woods take på moderne streetwear, og brandet ser frem til at blive en mere integreret del af den scene.

”Engelsk musik og subkulturer sammen med den ikoniske engelske tøj- og modearv har altid været en stor inspirationskilde for Wood Wood. Ikke kun til vores kollektioner, men også i måden vi mikser brands i vores butikker. Åbningen af den nye butik i Soho, London vil definere os som brand på den næste del af vores rejse, og jeg ser frem til dette eventyr med store forventninger og ydmyghed,” fortæller Karl Oskar-Olsen, der er kreativ direktør hos Wood Wood, i en pressemeddelelse.

Udover butikken i London har Wood Wood også butikker i Indre By København, Frederiksberg, Københavns Lufthavn, Aarhus og Berlin.