Endnu to modegiganter har nu tilsluttet sig Global Fashion Agenda som strategiske partnere, hvor de kommer til at bidrage til at skabe en mere bæredygtig modebranche.

Det internationale lederskabsforum for bæredygtig mode, Global Fashion Agenda, udvider nu sit netværk af strategiske partnere med de to stærke brancheaktører Asos og PVH Corp. Partnergruppen består i forvejen af førende modekoncerner som Bestseller, H&M, Kering, Target og Nike.

E-commerce-virksomheden Asos og PVH Corp., der står bag brands som Tommy Hilfiger og Calvin Klein, skal sammen med de øvrige strategiske partnere i Global Fashion Agenda arbejde for at skabe ændringer i den måde, som vi producerer, markedsfører og forbruger mode på.

“Med tilføjelsen af Asos og PVH Corp. er ringen af strategiske partnere blevet sluttet. Vi er glade for nu at have førende repræsentanter fra alle de forskellige segmenter i modebranchen, herunder luksus, sport/atletik, e-commerce, high street, mass, premium og sourcingmarkeder. Som en af ​​verdens største modevirksomheder, med ikoniske brands som Calvin Klein og Tommy Hilfiger, har PVH Corp. været trendsættende i årtier, haft indflydelse på forbrugernes adfærd og integreret bæredygtighed i forretningen. Som en af ​​de mest besøgte modedestinationer i verden har Asos stor indflydelse ved at understøtte såvel egne som tredjepartsbrands i at implementerer bæredygtige metoder, og som retailer ved at engagere forbrugere i tyverne i bæredygtige forhold,” siger Eva Kruse, CEO i Global Fashion Agenda, i en pressemeddelelse.

Som strategiske partnere vil Asos og PVH Corp. bidrage med ekspertviden i forhold til at forme bæredygtighedsdagsordenen og dermed understøtte modebranchens rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

“Vi er meget glade for at blive medlem af Global Fashion Agendas gruppe af strategiske partnere og begejstrede for den mulighed, som den giver. Det er kun ved at arbejde sammen, at vi kan lære, dele og bruge vores kollektive indflydelse til at skabe meningsfulde og vedvarende forandringer i den måde, hvorpå vores branche adresserer centrale bæredygtighedsudfordringer,” udtaler Nick Beighton, CEO hos Asos, hvortil CEO hos PVH Corp., Emanuel Chirico, tilføjer:

”At adressere de udfordringer, som modebranchen står overfor i dag, kræver, at man går ud over indflydelsen fra den enkelte organisation. Partnerskab er afgørende, hvis man vil opnå en ægte og vedvarende transformation. Vi er glade for at være en del af Global Fashion Agendas gruppe af strategiske partnere, da PVH er ivrig og åben for at samarbejde med andre, der deler vores mål om at drive moden frem.”