Showlisten er klar til modeugen i februar med 29 brands. Her er både tilbagevendende brands, danske gengangere og nye talenter på listen. Se dem alle her.

Nu løfter Copenhagen Fashion Week sløret for de 29 brands, som du kan finde på den samlede liste over showbrands til februars modeuge. De 29 danske og internationale brands lever samtidig op til de 18 omfattende minimumsstandarder om bæredygtighed, som CPHFW krævede. Kravene dækker hele værdikæden for en modevirksomhed – lige fra ikke at destruere usolgt tøj til at sikre ordentlige arbejdsforhold hos producenterne.

“For tre år siden annoncerede vi, at Copenhagen Fashion Week i 2023 ville introducere obligatoriske minimumstandarder, som brands skal leve op til for at blive optaget på showkalenderen. Vi ønskede simpelthen at nytænke vores platform og bruge vores position til at bidrage til at accelerere bæredygtighedsindsatsen for de modebrands, der udgør Copenhagen Fashion Week. Og lige siden har vi arbejdet tæt med brandsene for at støtte dem gennem forskellige videndelingsaktviteter og for at forberede dem på den omfattende ansøgningsproces denne sæson, og jeg er yderst imponeret over den dedikation, som brandsene har vist i arbejdet med at foretage de nødvendige skridt for at leve op til minimumsstandarderne,” siger Cecilie Thorsmark, direktør for Copenhagen Fashion Week, i en pressemeddelelse.

Det fulde line-up til AW23 kan ses her:
di)vision
A. Roege Hove CPHFW NEWTALENT alumni
Aeron
Alpha
Baum und Pferdgarten
Ganni
Gestuz
Helmstedt
Henrik Vibskov
Holzweiler
Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen CPHFW NEWTALENT
Latimmier CPHFW NEWTALENT
Lovechild 1979
Mark Kenly Domino Tan
Munthe
OpéraSport
P.L.N. CPHFW NEWTALENT
Rabens Saloner
Remain
Rotate
Saks Potts
Selam Fessahaye Zalando Sustainability Award Finalist
Skall Studio
Soulland
Stamm Zalando Sustainability Award Finalist
Stine Goya
TG Botanical Zalando Sustainability Award Finalist
The Garment
Wood Wood

Foto: Aeron / Copenhagen Fashion Week