Når den københavnske modeuge løber af stablen til august, bliver det med deltagelse af Danmarks største modekoncern, som har indgået en samarbejdsaftale med Revolver. 

I forbindelse med den kommende udgave af Copenhagen Fashion Week, som finder sted fra den 10.-12. august 2022, har Bestseller indgået et samarbejde med Revolver.

Den danske modegigant har således booket Lokomotivværkstedet, hvor Bestseller og deres 22 brands alle vil være selvstændigt repræsenteret under navnet ‘Bestseller Lokomotivværkstedet’.

Messedirektør for Revolver, Christian Maibom, glæder sig over samarbejdet:

“Jeg er mega stolt over, at Bestseller har valgt Revolver og Copenhagen Fashion Week til, hvilket er en signifikant styrkelse af hele vores fælles modeuge. Udover stor og gensidig respekt, så har Bestseller og Revolver det til fælles, at vi begge ønsker at skabe handel og dermed reel merværdi for alle vores brands, uanset om det er egne eller udstillende brands.”

For at skabe de mest optimale vilkår for alle byens besøgende indkøbere, etablerer Revolver shuttle-busser mellem Øksnehallen, Forum og Lokomotivværkstedet.