Med en tilbagevendingsrate tæt på de 100 procent og fuldt bookede messehaller kan den tyske skomesse Gallery Shoes kigge tilbage på nogle vellykkede messedage. 

Den tyske skomesse Gallery shoes slog dørene op for tredje gang fra den 2.-4. september 2018 i Düsseldorf. Messen repræsenterede over 500 brands fordelt på 350 udstillere fra mere en 20 forskellige lande. Af danske udstillere var blandt andet Ca’Shott, Ilse Jacobsen Hornbæk og Woden.

Messen melder om stor succes, med en 98 procents tilbagevendingsrate og fuldt bookede messehaller.

”Vores højeste prioritering er fortsat at tage hånd om alle på messen. Sammen kan vi opretholde messen på højeste niveau, udvikle den yderligere og nå længere ud i Europa. Gallery Shoes har uden tvivl etableret sig på markedet,” udtaler Sigfried Jacobs, managing director for Gallery Shoes, i en pressemeddelelse.

Læs også: Revolver ser tilbage på en vellykket messe

Den største udvikling i den netop overståede messe var en udvidelse af Premium-området med en ny hal, der havde egen catwalk, hvor det tyske brand Marc Cain stod som hovednavn på åbningsdagen.

”Opvisning med produkter, der skaber en emotionel præsentation af brands på butiksgulvet, får en stigende interesse fra forhandlerne. Gallery Shoes tilbyder en unik mulighed for begge dele,” forklarer Gerhard Bachmaier, CEO for skobrandet Högl.

Ikke kun Premium-området har modtaget god feedback. Også områderne for komfort og børn har fået positiv respons for en god atmosfære og stemning.

Gallery Shoes afholdes igen den 10.-12. marts 2019.