Amsterdam bliver inden længe den europæiske destination for mange internationale modeaktører og brands, når Modefabriek afholdes på søndag den 26. januar.

For mange internationale brands og modeaktører, herunder også danske, er kufferten i gang med at blive pakket, og det bordeaux rejsepas findes frem. Den 26. og 27. januar 2020 kommer den hollandske hovedstad nemlig til at være samlingspunkt for mange europæiske brands og modeaktører, når den årlige modemessebegivenhed Modefabriek afholdes i byen – nærmere på lokationen Amsterdam RAI.

Programmet under messedagene byder blandt andet på brandpræsentationer, udstillinger, talks, workshops og musik.

Herudover vil besøgende på messen også kunne besøge &C Talent Store, som tilbyder unge, kreative talenter en mulighed for at blive spottet på messen. Carouselfie, All Play, Sports Store, Trendhub og Street Style er derudover blot nogle af de happenings, som vil foregå under messens to dage.

Anerkjendt, And less, American Dreams, Bruuns Bazaar, Dansk Smykkekunst og Hvisk er nogle af de danske brands, som tager rejsen til den hollandske hovedstad for at udstille ved Modefabriek.

Desuden vil pej gruppens ejer og direktør, Louise Byg Kongsholm, holde foredrag på messen mandag den 27. januar kl. 11.00.