Temperaturen har været høj i Bella Center under de intensive messedage, og der er ikke været brug for de store, uldne striktrøjer. TØJ har besøgt Skovhuus Strik i CIFF Showrooms for at høre, om man også kan sælge strik om sommeren.

”Vi sælger strik hele året rundt, da vi designer vores styles i 50 procent bomuld og 50 procent acryl, hvilket gør, at de kan bruges både sommer og vinter,” lyder svaret fra designer Jette Lindegaard, da TØJ kigger forbi hos Skovhuus Strik på messens sidste dag.

Ifølge designeren er der dog lidt større efterspørgsel efter de tynde og lette striktyper om sommeren, ligesom at farverne er lidt anderledes i forhold til vinterkollektionen.

”En stor del af vores kollektion består af nogle faste basismønstre og bestemte modeller, som vi selvfølgelig krydrer med nogle styles, der afspejler nye tendenser,” forklarer Jette Lindegaard.

Kollektion i økologisk bomuld kan åbne nye døre
Sidste sæson kunne Skovhuus Strik for første gang præsentere en kollektion i økologisk bomuld, og igen denne sæson har det danske brand designet en kollektion med omkring 20 styles i materialet.

”Der er meget hype omkring økologi og bæredygtighed, og der er flere og flere forbrugere, der bliver bevidste om det. Vi vil gerne imødekomme denne efterspørgsel, og derfor har vi igen denne sæson designet en kollektion i økologisk bomuld med et sporty og feminint udtryk, som vi forventer os meget af,” lyder det fra Jette Lindegaard.

Kollektionen i økologisk bomuld kan både opleves i brandets showroom og på gulvet i Bella Center, hvor Skovhuus Strik også har en stand.

”Her i vores showroom har vi aftaler med mange af vores eksisterende og loyale kunder, som vi har haft i mange år, og så håber vi, at vi kan tiltrække nogle nye kunder på vores stand på gulvet,” fortæller designeren.

I onsdags deltog Skovhuus Strik i et modeshow på 2. sal i Bella Center sammen med en række andre damebrands fra CIFF Showrooms.