De sidste forberedelser er undervejs til den allerførste udgave af CIFF x Revolver efter fusionen af de to tidligere messekonkurrenter i starten af 2023. Mange i branchen har nysgerrigt afventet, hvordan sammensmeltningen af de to messer tænkes forløst under samme tag. Nu præsenteres planerne.

CIFF x Revolver finder sted den 9.-11. august. Her forenes brands, som tidligere har udstillet enten i Øksnehallen og Forum under Revolver eller i Bella Center Copenhagen under CIFF, i et utraditionelt layout baseret på farver fremfor for eksempel markedssegmenter:

”Den primære opgave har været at samle alle under ét tag og formidle begejstringen og det transformative potentiale ved én kombineret showcase. Brands, indkøbere og presse skal alle opleve en sammenhængende messe med et stærkt og unikt perspektiv på branchen, og derfor vil vi ikke begrænse os selv til traditionelle forståelser og opdelinger mellem, hvad der er kommercielt, og hvad der er kunstnerisk funderet,” siger Director of CIFF, Sofie Dolva.

Mere end 800 brands er klar til CIFF x Revolver – heriblandt skandinaviske favoritter som Envelope 1976, Lovechild, Holzweiler, ATP Atelier, Aiayu, FWSS og Viktoria Chan side om side med Berner Khül, Won Hundred, Wood Wood, Henrik Vibskov,Soulland, Isnurh, Sur le Chemin, CDLP, Second Female, Lolly’s Laundry, Day Birger Mikkelsen og Les Deux. Fra det internationale landskab har bl.a. American Vintage,Barbour, Filson, Pendelton Woolen Mills, Red Wings, Barracuta og Universal Worksmeldt deres ankomst.

Skandinaviske kunstnersamarbejder og et helt nyt ”hjerte”

Den glasoverdækkede centerhal i Bella, som traditionelt set har huset hundredvis af brands, forvandles til et helt nyt ”hjerte” og samlingspunkt for besøgende og udstillere. Her vil den københavnske foodie-favorit Mangia og den anerkendte madkurator Matti Pichisætte smag på hver sin del af det nye område. Læg hertil vinbar og en talkscene, som i år byder velkommen til internationale aktører som bl.a. Forbes Magazine og Peclers Paris.

I centerhallen vil man ligeledes kunne opleve en skræddersyet installation skabt af de finske modepionerer fra Marimekko, som hylder tekstilets håndværks- og innovationskraft i en rumlig dialog med folkene fra Labrum London, der byder ind med et krigerinspireret figurunivers skabt til at bevare og kommunikere fortidens spirituelle kræfter.

I arbejdet med et skabe en artistisk rød tråd for den første udgave af CIFF x Revolver, har man fra den international anerkendte danske kunstner, FOS, bestilt en række oppustelige storskalainstallationer til at byde velkommen og inspirere både ved indgangen og rundt omkring i hallerne. Værkerne fremstilles ifølge kunstneren selv af ”materialer med iboende, akkumuleret erfaring,” da tekstilerne stammer direkte fra hans SS16 showproduktion for Céline i London.

Foto: PR / CIFF x Revolver