Den erhvervsdrivende fond Headstart Fashion lægges sammen med innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster i 2019.

Med henblik på at styrke allerede velfungerende aktiviteter i modebranchen fusionerer den erhvervsdrivende fond Headstart Fashion med innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster, hvoraf den samlede enhed vil bære samme navn.

Christian Chapelle, direktør ved Headstart Fashion, glæder sig over sammenlægningen af de to organisationer, udtaler han i en pressemeddelelse:

”Jeg glæder mig til at få ansvaret for at løfte de mest succesrige Headstart Fashion-aktiviteter til nye højder i regi af Lifestyle & Design Cluster, hvor jeg tiltræder som Head of Fashion.”

 

 

Betina Simonsen, tidligere formand i Headstart Fashion og nu direktør for Lifestyle & Design Cluster, glæder sig ligeledes over det samlede initiativ.

”Jeg er glad for, at vi har fået muligheden for at videreføre de gode aktiviteter for modebrands i og omkring Aarhus, samtidig med at vi med Christian Chapelle ved roret sikrer et fortsat fokus på modebranchen i Aarhus og udnytter de gode erfaringer fra Headstart Fashion i andre nationale aktiviteter,” siger Betina Simonsen.

Headstart Fashions aktiviteter overdrages allerede i 2019 til Lifestyle & Design Cluster, og nedlukningen af foden som selvstændig enhed påbegyndes.