En ny smittebølge af Covid-19 er officielt over os. Bestseller indretter sig efter nye restriktioner i lande, hvor detailbutikker nu er beordret lukket.

Europa er atter ramt af stigende smitteudbrud af Covid-19, som betyder skærpede restriktioner i en lang række lande. Selv Danmark har i oktober nået sit højeste antal smittede i coronahistorien.

Ligesom i foråret rammer det høje smittetryk detailhandlen, hvor butikker nu bliver beordret lukket. Det gælder lige nu i blandt andet Irland, Slovenien, Slovakiet og Tjekkiet, oplyser Finans.

Det rammer selvsagt mange aktører i modebranchen, heriblandt danske Bestseller, der opererer på en lang række af de europæiske markeder ned gennem både egne salgskanaler og engroskunder.

“Vi forsøger på bedste vis at indrette os efter de lokale restriktioner, der måtte være og eventuelt komme i de lande, som vi opererer i. Men det er klart, at det påvirker både os og væres engroskunder, når butikker skal lukkes helt eller delvist ned. Især i Irland er det ærgerligt for hele detailhandlen, da det også var dem, som var lukket ned i længst tid i sidste omgang,” skriver konstitueret kommunikationschef ved Besteller Morten Norlyk til Finans.

Foto: Pexels