Fire tøjbutikker under den danske modekoncern er nu lukket i Broen Shopping i Esbjerg.

Covid-19-krisen har tvunget detailhandelen i knæ, hvor flere virksomheder har været nødsaget til at bukke under. Nu lukker fire butikker i det kun to år gamle storcenter i Esbjerg, Broen Shopping. De fire butikker er alle ejet af den danske modekoncern DK Company. Det oplyser JydskeVestkysten.

Det er Blend, B.young-, Fransa- og Saint Tropez-butikken der har rullet de sølvfarvede gitterporte ned. Saint Tropez lukkede dog før coronakrisen ramte, ligesom butikken i Broen Shopping var DK Companys sidste fysiske Saint Tropez-butik i Danmark.

Koncerndirektør i DK Company, Jens Poulsen, slår fast, at butikkerne i forvejen ikke havde en tilfredsstillende drift i Broen Shopping, og at man naturligvis ikke havde opsagt lejemålet, hvis det havde været en god forretning.

”Nu havde vi så muligheden for at komme ud af vores kontrakt, og den benyttede vi i forbindelse med, at coronakrisen også havde forstærket situationen. Det er mit indtryk, at det har taget lang tid for Esbjerg at vænne sig til Broen,” siger Jens Poulsen til JydskeVestkysten.

Broen Shopping åbnede i påsken 2017 og havde ifølge centerchefen Janni Baslund Dam en index på 135 på både omsætning og besøgstal inden coronakrisen.

 

Foto: