Bestseller-tårnet skulle stå færdigt i 2023. Men nu har koncernen valgt at sætte det storstilede projekt på pause.

I sommeren 2017 bragte TØJ en artikel om, at Bestseller ville investere i en ny bydel i Brande, hvor et tårn på højde med Eiffeltårnet ville blive centrum for bydelen. I marts 2019 blev lokalplanen vedtaget af byrådet i Ikast-Brande Kommune med bred opbakning i lokalsamfundet.

Det dog netop blevet offentliggjort, at Bestseller-tårnet er sat på pause. Ifølge projektleder Anders Krog står det hen i uvisheden, hvornår projektet bliver genoptaget. Det skriver det lokale medie Brande.dk.

’’Lige nu har vi trykket pause, men vi har ikke trykket stop. Med indsendelse til byggetilladelse sikrer vi, at projektets hidtidige projektering ikke uddateres, men netop kan godkendes af myndighederne. Derved har vi et projekt, som, når tiden er moden, ligger klar til at starte op igen,’’ udtaler Anders Krogh til Brande.dk.

Det fremgår ikke, hvorfor opførelsen af tårnet er blevet sat på pause. Men projektleder Anders Krogh forsikrer om, at Bestseller-koncernen ikke vil droppe projektet.

Bydelen Bestseller Tower & Village vil strække sig over 120.000 kvm og have karakter af en by med butikker, kontorer og restauranter. Det 320 meter høje tårn vil blive Nordeuropas højeste og blandt andet huse konferencelokaler og uddannelsesfaciliteter.