Bæredygtig innovation er blevet et vigtigt samtaleemne i modebranchen, hvilket gør Copenhagen Fashion Summit mere relevant end nogensinde før. Nu åbnes der op for billetsalget til 2019, hvor topmødet markerer sit 10-års jubilæum.

Copenhagen Fashion Summit har siden 2009 formået at overbevise store beslutningstagere i modeindustrien om vigtigheden af at diskutere miljømæssige, sociale og etiske problemer i branchen.

I dag, et årti senere, er klimaforandringer, menneskerettigheder og ressourceknaphed fortsat på dagsordenen. Som resultat er ansvarlig og bæredygtig innovation blevet et omdrejningspunkt i modebranchen, hvilket gør topmødet mere relevant end nogensinde før.

Eva Kruse, grundlægger og CEO for Global Fashion Agenda, organisationen bag Fashion Fashion Summit, fortæller i en pressemeddelelse:

”Flere og flere virksomheder er begyndt at integrere bæredygtighed i deres forretningsmodeller. Det er fantastisk at se, hvor meget interessen for bæredygtighed har ændret sig til det bedre i det sidste årti. Men det er også frustrerende at se den fortsatte progression af miljømæssige udfordringer. Jeg regner med, at de næste 10 års arbejde faktisk forandrer modenindustriens fremtid.”

Strategiske partnere som H&M, Bestseller og Kering støtter op omkring topmødet.

Topmødet er organiseret af Global Fashion Agenda, der arbejder for at udvikle den globale modebranche og ændre måden, som vi producerer, markedsfører og forbruger på.

Copenhagen Fashion Summit 10-års jubilæum markeres ved næste udgave af København Fashion Summit, den 15.-16. maj 2019 i Københavns Koncerthus.
Læs mere og bestil billet her