Der har i længere tid været et ønske fra flere aktører i modebranchen om at rykke modeugen i august frem til før sommerferien. Indtil videre skal sommermodeugen dog fortsat løbe af stablen i uge 32.

Copenhagen Fashion Week er i fællesskab med Dansk Mode og Textil, Wear, CIFF og Revolver blevet enige om, at sommermodeugen i 2020 fortsat skal finde sted i uge 32.

Således vil SS 21-modeugen foregå fra den 4. til den 7. august 2020 med showdage fra tirsdag til torsdag og messedage fra onsdag til fredag.

På opfordring af enkelte aktører har placeringen af Copenhagen Fashion Week i længere tid været et tilbagevendende emne. Og selv om det er vedtaget, at SS 21-modeugen fortsat skal ligge i uge 32, genoptager Copenhagen Fashion Week, Dansk Mode og Textil, Wear og de to modemesser i samarbejde med aktører fra branchen dialogen omkring, hvorvidt datoerne for sommermodeugen skal fremrykkes til før sommeren eller ej.

Processen forventes afsluttet inden den kommende modeuge, og Copenhagen Fashion Week skriver i en pressemeddelelse, at resultatet af dialogen vil blive meldt ud, så snart der er en afklaring.

I januar 2019 blev datoerne for de kommende to modeuger offentliggjort. SS 20-modeugen finder sted i uge 32 fra den 6. til den 9. august 2019, mens AW 20-modeugen finder sted i uge 5 fra den 28. januar til den 31. januar 2020.