På baggrund af myndighedernes pressemøde tirsdag den 15. september, hvor særligt Hovedstaden blev underlagt nye restriktioner, har Elle valgt at udskyde awardshowet til november.

Elle Style Awards er kendt for at være en fest i modens tegn, hvor branchens mest prominente profiler samles og hylder særlige aktører.

Men på grund af myndighedernes opfordring til netop at begrænse aktiviteten i nattelivet og større fester for at reducere det stigende smittetryk – særligt i hovedstadsområdet – har Elle valgt at udskyde årets modefest til senere på året. Det oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

“Vi ser det som den eneste rigtige løsning at udskyde Elle Style Awards til den 6. november, så vi sammen kan skabe rammerne for at afholde den fest og hyldest af modebranchen, vi alle ønsker,” siger Cecilie Ingdal, der er chefredaktør for Elle i Danmark.

Hun tilføjer:

“Vi er enormt glade for, at både vores venue, sponsorer og samarbejdspartnere bakker op om denne beslutning. Så en kæmpestor tak til dem.”

Festlighederne skulle have løbet af stablen fredag den 18. september, men er altså i sidste øjeblik blevet rykket til den 6. november.

Foto: Elle Style Awards