Et presset efterår fik LVMH til at trække købsaftalen af Tiffany & Co. tilbage. Nu ruller handlen igen.

Det var meningen, at LVMH skulle have overtaget Tiffany & Co., men luksuskoncernen afblæste handlen tilbage for et par måneder siden efter et hårdt corona-forår.

Nu er handlen genoptaget, oplyser LVMH i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at aftalen er indgået med en ændring i prisen i forhold til den oprindelige købsaftale.

Da LVMH i sommer trak sig fra aftalen kom det frem, at Tiffany & Co. ville tage retslige skridt i sagen og sagsøge luksuskoncernen. I den genoptagede aftale fremgår det dog også, at begge parter er blevet enige om at bilægge deres verserende retssager.

“Vi er meget glade for at have indgået en aftale med LVMH til en attraktiv pris og nu være i stand til at fortsætte fusionen. Bestyrelsen konkluderede, at det var i alle vores interessenters interesse at opnå sikkerhed for lukning,” lyder det fra bestyrelsesforman i Tiffany & Co., Roger N. Farah.

Adm. direktør i luksuskoncernen LVMH, Bernard Arnault, følger efter:

“Denne aftale med Tiffanys bestyrelse gør det muligt for LVMH at arbejde på Tiffany-erhvervelsen med tillid og genoptage drøftelser med Tiffanys ledelse. Vi er lige så overbeviste om Tiffany-brandets enestående potentiale og mener, at LVMH er det rette hjem for Tiffany og dets medarbejdere i dette spændende næste kapitel.”

Fusionen forventes at lukke i begyndelsen af 2021.

Foto: Louis Vuitton Foundation