IC Group, der i maj 2019 blev tilbagekøbt af investor Niels Martinsen, har netop udskiftet bestyrelsen med nye ansigter.

Først blev IC Group tilbagekøbt af Niels Martinsen, der tidligere har været ejer af IC Group. Så blev virksomheden afnoteret fra børsen. Nu er fem ud af seks bestyrelsesmedlemmer udtrådt, og ind er kommet en ny, intern bestyrelse. Det skriver Finans.

Det er kun Niels Martinsen selv, der fortsætter i bestyrelsen – nu som bestyrelsesformand. Derudover vil svigersønnen Christoffer Kønigsfeldt og direktøren i Friheden Invest Per Hillebrandt Jensen også sidde i bestyrelsen. Dermed er det altså Peter Thorsen, Henrik Heideby, Jón Björnsson, Conny Kalcher og Michael Hauge Sørensen, der er udtrådt af bestyrelsen.

”Det er en meget udramatisk udskiftning. Friheden Invest ejer nu det hele af IC Group efter afnoteringen i august. Der er ikke meget aktivitet tilbage i IC Group, da alt er lagt ud til mærkerne, hvorfor der ikke længere er brug for en professionel bestyrelse, men derimod en intern bestyrelse,” forklarer Per Hillebrandt Jensen.

IC Group består i dag kun af de to modemærker Tiger of Sweden og By Malene Birger, da resten i løbet af det sidste års tid er blevet frasolgt.