Tekstilvirksomheden Innflow A/S i Vejen har fart på og opruster nu på flere parametre, så de kan fortsætte deres ekspansion som en stærk partner i detail- og specialbranchen.

Innflow, der så dagens lys i foråret 2013, går en spændende tid i møde.

De har nemlig købt Ease.dk’s private label-aktivitet med funktionstøj pr. 1. oktober 2021. Derudover kan Innflow meddele, at de den 1. april 2022 flytter ind i det gamle – men nyindkøbte – posthus i Vejen, der lige nu gennemgår en totalrenovering. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Innflow ledes af Eva Møller Lauridsen og Henrik Fugl, der begge har mere end 20 års erfaring i branchen. Med kompetencer som trendspotting og konceptudvikling har de specialiseret sig inden for strømper, undertøj, strømpebukser og accessories til detail- og specialbranchen.

Virksomheden har haft succes med at varetage og styre kollektionsprocesser for kunder – fra ideudvikling til hyldeklare produkter.

”Vi har valgt at styrke vores forretning med Ease.dk Function-aktiviteten, da vi ser store synergier både i relation til vores kunder og i forhold til produktmix. Beklædning med funktion fra Ease.dk function komplementerer vores eksisterende kollektion af accessories med funktion, og vi kan derfor nu tilbyde vores kunder en bredere konceptløsning, der naturligvis stadig bliver tilpasset kundernes behov. Vi glæder os meget til de muligheder, fremtiden bringer med denne nye konstellation,” udtaler Henrik Fugl, CEO og partner hos Innflow A/S.

 

Bæredygtigt og samfundsmæssigt ansvar

Hos Innflow har ambitionen fra begyndelsen været at omsætte deres værdier til mere end bare ord.

De vil drive en ansvarlig og bæredygtig forretning ved blandt andet at minimere deres negative indvirken på menneskerettigheder, miljø og klima og samtidigt bidrage positivt de steder, det er muligt.

CSR og FN’s verdensmål er derfor en stor del af Innflows overordnede strategi, og deres indsatser, mål og resultater kan følges i en dybdegående, årlig CSR-rapport.

Både Eva Møller Lauridsen og Henrik Fugl tror på, at deres forretningssans, deres evne til som virksomhed altid at løfte i flok og deres samfundsmæssige syn er kilden til den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

”Som en mindre organisation i et internationalt selskab har vi fleksibilitet, hurtighed og muskelkraft til at yde lidt ekstra for vores kunder. Vi elsker udfordringer, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og værdier. Vi har altid både hjerne og hjertet med i det, vi laver,” slutter Eva Møller Lauridsen, CPO og partner hos Innflow.

Innflow A/S er et selvstændigt selskab under Thygesen Textile Group A/S i Ikast.

 

Foto: Innflow