Undrer du dig over, hvordan nogle personer kan se ind i fremtiden og sige, hvad der bliver den næste store trend? Du kan også lære det. 

Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer af både stort og småt.

Men hvordan opdager man en trend? Og hvordan bliver man en sagkyndig trendspotter?

Hvorfor er strikning blevet in igen, og hvad bliver den næste store dille? Hvorfor vil vi gerne X, og hvordan sætter det sit præg i modens trends

Gennem diplomuddannelsen Trends i praksis lærer man at se og forstå fremtiden gennem blandt andet trendanatomien og en forståelse af tidsånden. På uddannelsen lærer man også helt konkret om de forskellige trendtyper: gigatrends, megatrends og mikrotrends, om hvordan trends opstår og spredes, ligesom man lærer om processer og metoder til indsamling, analyse og formidling af trends.

Forløbet giver effektive værktøjer til arbejdet med trends, og man lærer at bruge trendspotterens værktøjskasse til at få flere gode idéer.

Uddannelsen henvender sig til alle, der arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling samt salg og service inden for både mode og design.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om forløbet her.


Næste hold starter mandag den 19. oktober 2020 i København. Uddannelsen giver 5 ECTS-point og kan bruges som led i en hel diplomuddannelse.