Efter to år som direktør er Steen Engelbrecht nu indtrådt som medejer af Minimum A/S. “Det giver et ekstra personligt perspektiv på den rejse, vi er på som virksomhed,” udtaler han.

For to år siden besluttede Peder Tang, at han ikke længere skulle stå i spidsen for den virksomhed, som han selv stiftede tilbage i 1997. Derfor indtrådte Steen Engelbrecht som ny CEO i virksomheden.

Steen Engelbrecht tiltrådte stillingen med en bred ledelsesmæssig erfaring fra forskellige dele af livsstilsbranchen. Ledelsesskiftet er gennemført gnidningsfrit og bestod sin endelige prøve, da Covid-19-krisen opstod sidste år, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

“Jeg er vildt godt tilfreds med samarbejdet med Steen. Vi har forskelligt perspektiv på tingene og har hver dag gode diskussioner, men han lytter og tager til sidst den beslutning, der er bedst for virksomheden, hvilket jeg er meget tryg ved,” lyder det fra Peder Tang.

Nu er Steen Engelbrecht blevet en del af ejerkredsen i Minimum A/S.

“Jeg er glad og taknemmelig for at blive budt ind i ejerkredsen. Det giver et ekstra personligt perspektiv på den rejse, vi er på som virksomhed. Vores branche er under forvandling, og den nysgerrighed, energi og kreativitet hele vores organisation har vist de seneste år, får fremtiden til at se både spændende og lys ud,” udtaler han.

Minimum A/S har været gennem en betydelig omstilling de sidste par år. Bæredygtighed er blevet et hovedfokus, væsentlige områder af forretningen er blevet digitaliseret, og distributionen på flere hovedmarkeder er blevet udskiftet.

Steen Engelbrecht overtager en minoritetsandel af virksomheden. Hverdagen i Minimum A/S forbliver uændret, men “sikrer kontinuitet i ledelsen og fokus på udvikling af selskabet” skriver brandet i pressemeddelelsen.

Foto: Steen Engelbrecht & Peder Tang