Efter lang tids søgen har Pandora nu fundet den rette kandidat til stillingen som virksomhedens nye topchef.

Pandora har siden Anders Colding Friis’ fratrædelse af stillingen som CEO sidste år ledt efter en ny kandidat til stillingen. Den 14. februar 2019 lykkedes det. Det bliver således Alexander Lacik, der for fremtiden skal stå i spidsen for smykkekoncernen som ny topchef.

Alexander Lacik tiltræder stillingen hos Pandora med stor international erfaring. Han kommer blandt andet direkte fra en stilling som CEO hos britiske Britax Ltd., der producerer sikkerhedsudstyr til børn. Fra 2013 til 2017 var han ansat som President North America hos den britiske koncern Reckitt Benckiser, og forinden det har han fået erfaring inden for både salg og marketing fra sin fortid hos Procter & Gamble.

Pandora har efter en stillestående omsætning i 2018 iværksat spareplanen Programme NOW, hvori den nye CEO skal spille en væsentlig rolle.

Bestyrelsesformanden hos Pandora, Peder Tuborgh, har været med i udvælgelsen af den nye CEO og glæder sig over valget.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at tiltrække Alexander Lacik som Pandoras nye CEO. Han er et perfekt match til vores strategiske retning og vil også være en stærk kapacitet til at få ført Programme NOW ud i livet. Alexander Lacik er super god til markedsføring og branding og har gennem sin karriere vist, at han er en fremragende og meget effektiv leder,” udtaler Peder Tuborgh i en pressemeddelelse.

Også den for nyligt ansatte topchef ser frem til at blive en del af teamet hos Pandora.

”Jeg er beæret over og spændt på at starte hos Pandora. Pandora er en fantastisk virksomhed, der på kort tid har vokset sig til et af verdens største smykkebrands. Jeg ser frem til at arbejde videre med det nuværende strategiske fokus på at tilføre ny energi til brandet og til at genskabe væksten. Det er ting, som jeg er særligt optaget af, og jeg ser frem til at starte arbejdet og hjælpe lederteamet med at gennemføre Programme NOW,” fortæller Alexander Lacik.

Fremover vil direktionen i Pandora bestå af CEO Alexander Lacik, CFO Anders Boyer og COO Jeremy Schwartz.

Alexander Lacik tiltræder stillingen hos Pandora hurtigst muligt.