Modevirksomheden Stine Goya ansætter nye profiler i medarbejderstaben og ruster organisationen til fremtiden. Det eksisterende designteam får selskab af nye, internationale kræfter, og samtidig får PR-disciplinen et løft.  

Stine Goya har rekrutteret to nye medarbejdere til sit team: Ruth Gallagher og Elise Haugslett.

Ruth Gallagher tilsluttede sig Goya-teamet i marts 2018. Tidligere har hun arbejdet som designer ved Alexander McQueen, og i 2010 blev hun ansat hos Erdem – kendt for arbejdet med levende print og eksperimenterende tekstiler. Her forlod hun jobbet i stillingen som Senior Print Designer.

Til april kan Stine Goya endvidere byde velkommen til Elise Haugslett, som skal være modevirksomhedens nye PR Manager. Elise Haughslett har tidligere arbejdet som Senior Project Manger hos Ibeyostudio samt som Global PR Responsible hos Monki.

Læs også: Stine Goya: Drastiske ændringer i bestyrelse og ejerkreds

Direktør i Stine Goya, Thomas Hertz, er begejstret for de internationale ressourcer:

“I takt med, at det internationale marked vækster, er jeg meget glad for at byde både Ruth og Elise velkommen i vores team. Ruth med sin omfattende seniordesign-erfaring fra Erdem, hvor hun deltog aktivt i at håndtere positiv udvikling og vækst, som virksomheden realiserede under hendes tilstedeværelse. Og Elise, der har meget bred erfaring fra arbejdet med internationale brands, både fra et kunde- og agenturperspektiv. Vi ser meget frem til samarbejdet og til at introducere Elise og Ruth for vores partnere og pressen,” udtaler Thomas Hertz i en pressemeddelelse.

I november 2017 ansatte Stine Goya tyske Adolf Modin, som nu er Head of Studio og har ansvar for udvikling og produktion. Adolf Modin har tidligere arbejdet hos både Acne og Norse. Med nye profiler i værdikæden – og inden for kundeservice – stræber Stine Goya mod at styrke organisationen for fremtiden.