Danske Thygesen Textile Group A/S udvider bestyrelsen med to nye, kendte brancheprofiler. 

Ikastvirksomheden Thygesen Textile Group A/S har justeret bestyrelsen og tilføjer to nye medlemmer til gruppen, der begge har en indgående kendskab til modebranchen. Det oplyser Thygesen Textile Group A/S i en pressemeddelelse.

Det er Thomas Frederiksen, stifter af skovirksomheden Shoe The Bear og nu kommerciel direktør i børnetøjsvirksomheden Wheat, og Louise Byg Kongsholm, der er ejer og adm. direktør i pej gruppen, der har taget plads ved bestyrelsesbordet.

De to medlemmer supplerer bestyrelsen i Thygesen Textile Group A/S, der i forvejen består af Hans Damgaard, der indtil 2019 var øverste koncernchef hos Stibo, og i dag besidder flere bestyrelsesposter i blandt andet Egetæpper og Gabriel, og Michael Bjørno, der er ejer og dirketør i møbelhuset Haus i Herning.

Herudover sidder ejer Niels Laurits Thygesen ved bordenden som bestyrelsesformand. Han glæder sig over at have fået to nye profiler ind i bestyrelsen.

“Vi ser frem til samarbejdet i et professionelt bestyrelses-setup, der skal medvirke til at realisere virksomhedens målsætning om vækst og øget internationalisering og digitalisering. Med den brede vifte af kompetencer, der er repræsenteret, vil bestyrelsen udgøre en væsentlig styrkelse i forbindelse med det fremadrettede strategiske arbejde i virksomheden,” lyder det fra bestyrelsesformanden.

Foto: Thygesen Textile Group A/S