I 2017 købte Bestseller-ejeren 50 procent af smykkevirksomheden, der på det tidspunkt havde underskud og en egenkapital, der var hårdt ramt. Nu har ejerne af virksomheden købt selskabet tilbage. 

Anders Holch Povlsen har solgt sin ejerandel i smykkevirksomheden Julie Sandlau tilbage til stifteren og smykkedesigneren af samme navn.

Det bekræfter Dennis Jacobsen, Julie Sandlaus ægtefælle og medejer af virksomheden, over for Børsen.

Siden 2017 har Anders Holch Povlsen ejet lige over 50 procent af virksomheden, hvor han kom ind med en investering på 50 mio. kroner. Dengang stod Julie Sandlau med et underskud på 30 mio. kroner og en hårdt ramt egenkapital. Blandt andet fordi virksomheden havde investeret et millionbeløb i Jesper ‘Kasi’ Nielsens smykkeprojekt, Endless Jewelry, som gik konkurs i 2016.

Men nu er det på tide at stå på egne ben igen, og virksomheden Julie Sandlau har betalt ‘en god pris’ for at eje 100 procent af virksomheden igen. Ejerskabet er nu delt ligeligt mellem Julie Sandlau og Dennis Jacobsen.

I forbindelse med ejerskiftet får Julie Sandlau også ny bestyrelsesformand. Per Ulrik Andersen, der blandt andet har tjent godt på Samsøe Samsøe, overtager posten som bestyrelsesformand fra Lise Kaae, som er adm. direktør i Heartland.

 

Foto: Julie Sandlau