Børnetøjsvirksomheden har netop indgået et nyt samarbejde med Red Barnets genbrugsbutikker i Danmark. “Vi støtter op om missionen om at give tøj et længere liv – fra barn til barn,” fortæller brandet.

Småfolk er allerede i gang med samarbejdet, hvor de løbende donerer prøver og overskudstøj til Red Barnets genbrugsbutikker i Danmark:

”Vi har valgt at samarbejde med Red Barnets genbrugsbutikker, hvor de frivillige gør et fantastisk stykke arbejde – og vi ved, at de vil sikre, at vores overskudstøj vil komme godt videre,” siger Marianne Nygaard Ditlefsen, Head of Development hos Småfolk.

Småfolk laver fire kollektioner årligt, og i den forbindelse har de prøver og overskudstøj tilovers, som nu skal ud at skabe gavn i Red Barnets genbrugsbutikker:

”Som tøjproducent er det uundgåeligt ikke at stå tilbage med en bunke prøver efter hver kollektion. Prøverne bliver brugt til billeder, test af størrelser, farver og kvalitet. Med samarbejdet med Red Barnets genbrugsbutikker har vi fundet den allerbedste løsning til at give vores overskudstøj ny værdi. Samtidig glæder det os meget, at overskuddet fra butikkerne går til børn i udsatte positioner lokalt, nationalt og internationalt,” siger Marianne Nygaard Ditlefsen.

Hos Red Barnets genbrugsbutikker er de også meget glade for samarbejdet og ser frem til at modtage Småfolk tøj i butikkerne.

”Jeg er sikker på, at kombinationen af Småfolks fine tøj og vores butiksfrivilliges indsats vil skabe et endnu større overskud til Red Barnets vigtige arbejde med børn og familier i udsatte positioner. Desuden giver samarbejdet også nyt liv til tøjet, hvilket er til gavn for både børn og klima,” siger Asif Uddin, senior udviklingskonsulent hos Red Barnet.

Foto: Småfolk