Den danske modevirksomhed IC Group har frasolgt endnu et af sine brands. Køberen er en anden stor, dansk modekoncern.

IC Group har siden foråret i 2018 skilt sig af med flere af sine brands. Udover Peak Performance og Designers Remix har virksomheden nu også frasolgt brandet Saint Tropez.

Køberen af Saint Tropez er den store, danske modekoncern DK Company, og handlen forventes gennemført ved udgangen af januar 2019. Det oplyser IC Group i en pressemeddelelse til fondsbørsen.

På trods af en forventelig positiv likviditetseffekt vil IC Group stadigvæk opleve et regnskabsmæssigt tab på cirka 70 mio. kroner.

”Hovedparten af det regnskabsmæssige tab vedrører nedskrivning af goodwill, øvrige immaterielle og materielle aktiver samt udskudte skatteaktiver,” lyder det fra IC Group.

Med salget af Saint Tropez består IC Group nu kun af mærkerne Tiger of Sweden og By Malene Birger. Med de to fortsættende aktiviteter i virksomheden forventes der en mindre tilbagegang i omsætningen for regnskabsåret 2018/19. Årsagen hertil er en lavere forventet performance i direkte-til-forbruger salget hos begge brands.

Hos DK Company glæder koncerndirektøren, Jens Poulsen, sig over købet af Saint Tropez.

”Jeg er meget stolt over, at DK Company i dag (den 28. januar 2019, red.) kan annoncere en overtagelse af Saint Tropez. Vi synes, at det er et spændende køb, der klart styrker vores position i midmarket segmentet. Vi har stor respekt for brandets historik og det udtryk, som vi ser, og vi ser frem til at arbejde videre med dette,” siger direktøren i en pressemeddelelse fra DK Company.