By Malene Birger indgår eksklusivt samarbejde med prominent luksus- og designwebshop. Minikollektionen bærer tydeligt præg af de bløde silhuetter og taktile teksturer, der kendetegner modebrandets design.  

Det danske modebrand By Malene Birger præsenterer nyt samarbejde. Og det er ikke med hvem som helst. Den amerikanske webshop for luksusbrands Net-a-Porter har teamet op med modebrandet om en minikollektion i vinterens tegn.

Minikollektionen består af seks items, herunder et jakkesæt, en lædernederdel med vest, en bamsestrik og en blød wrap-frakke. Farverne er hvide, beige og passer ind i vinterlandskabet.

“Vi arbejdede med en cremet palette på tværs af kollektionen – jeg er altid draget af de lyse toner i vintermånederne – og på den måde bliver de forskellige materialers teksturer sat i fokus. Vi har også designet de forskellige styles, så de kan blive dresset både op og ned, og så de passer perfekt ind i By Malene Birger-kvindens garderobe,” fortæller Head of Design Maja Dixdotter i en pressemeddelelse.

Kollektionen lanceres i dag den 13. oktober 2022.

Foto: By Malene Birger x Net-a-Porter